Mijas

Het gemeentelijke district van Mijas is onderverdeeld in drie zeer verschillende gebieden, Mijas Pueblo (dorp) bereik je op een paar kilometer landinwaarts, Mijas Costa, is een traject van 12 kilometer kuststrook met inbegrip van het populaire stadje La Cala de Mija en ook La Lagunas is een meer moderne woon- en commerciële wijk.


Mijas Costa heeft tal van uitstekende Spaanse restaurants, waar je de beste tapas en paella vindt. Met een gevarieerd nachtleven, schitterende stranden, gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen steden en een uitstekend gevoel van gemeenschap is Mijas Costa hemel op aarde. Buiten het lekkere eten, geniet je tevens van schitterende stranden en kan je gading vinden in de talrijke commerciële centra.

Mijas is residentieel gelegen : rustige straten met palmbomen omzoomde lanen; mooie huizen verscholen achter hoge muren en schaduwrijke tuinen.  Velen voelen zich uitgenodigd om te gaan joggen, wandelen en kinderen kunnen er in alle veiligheid fietsen.;

De beste restaurants in Mijas volgens TripAdvisor en reizigersbeoordelingen.

De 10 beste

restaurants in Mijas

Mijas telt ook talrijke golfbanen

Mijas Costa beschikt over 4 wereldklasse golfterreinen van wereldklasse en dit binnen een korte straal, met inbegrip van Tamisa Golf en La Siesta Golf Course.

Talrijke stranden

in Mijas

Mijas is voor vele een bestemming voor een relaxerende strand vakantie. De 12 kilometer lange kustlijn is verdeeld door grotere en kleinere stranden. Welk strand in Mijas je ook verkiest, de zon is steeds van de partij!

Als u vragen hebt, neem contact met ons op per telefoon of e-mail en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Wij verheugen ons om te horen van u.

 

Email: info@eleganthomesmarbella.be

Tel : +34 646 140 816 

 

CONTACTEER ONS