Marbella

Drie uur vliegen vanuit België of Nederland, en u bent in een andere wereld. 

Een wereld van 320 dagen zon per jaar. Van prachtige stranden en groene bergen. Van trendy boetieks en klasserestaurants. Van spectaculaire golfbanen en luxueuze jachthavens. Het kosmopolitische Marbella heeft het allemaal, en nog veel meer.

 

Marbella is, zonder twijfel, een van de Costa del Sol's belangrijkste toeristische centra, dankzij de hoge kwaliteit van de faciliteiten en diensten die het aanbiedt. Puerto Banús, een van de belangrijkste knooppunten voor toeristen in de stad, beschikt over een exclusieve recreatiegebied in de uitstekende faciliteiten van de jachthaven.

 

Het historische deel van de stad ligt genesteld op een prachtige baai, met mooie schuilplaatsen en  knusse straatjes met een typisch Andalusische smaak. De witgekalkte huizen en sinaasappelbomen sieren de straten en pleinen. Een ideale setting voor het proeven van de lekkere recepten van de lokale keuken. 

De 10 beste

restaurants in Marbella

De beste restaurants in Marbella volgens TripAdvisor en reizigersbeoordelingen.

Santa Clara Golf Marbella 

Dicht bij de woning en Marbella stad ligt Santa Clara Golf Marbella, één van de mooiste golfbanen in de Costa del Sol. Deze golfbaan in Spanje is gemaakt met respect voor de natuurlijke omgeving van inheemse fauna en vegetatie, en biedt een fantastische ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers.Het clubhuis biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, met uitzicht op de golfbaan.

Talrijke stranden

in Marbella

 Marbella is begrijpelijkerwijze een van Spanje's meest populaire vakantiebestemmingen, voor zowel buitenlandse toeristen als Spanjaarden. Het is met 27 km kustlijn en 23 stranden een waar genot voor de liefhebber! 

Als u vragen hebt, neem contact met ons op per telefoon of e-mail en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Wij verheugen ons om te horen van u.

 

Email: info@eleganthomesmarbella.be

Tel : +34 646 140 816 

 

CONTACTEER ONS