Estepona is een bruisende stad aan de voet van de Middelandse zee. Estepona bevindt zicht op 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga (AGP). Estepona biedt het hele jaar door een aangenaam klimaat. De centrale ligging geeft een aantal extra troeven voor jong en oud.

 

Voor de actievelingen kan er een bezoek gebracht worden aan het surfparadijs van Tarifa en kunnen off-road buggys worden gehuurd.

Estepona - Tarifa

Gibraltar

Gibraltar ligt op 40 minuten rijden van Estepona. Hier kan u genieten van een uniek uitzicht op de Marrokkaanse kust en een bezoek aan de wereldberoemde aapjes van Gibraltar.

Sevilla

De op cultuur en kunst belangrijkste stad van het zuiden ligt op een rij-afstand van ongeveer 2uurSevilla is een levendige stad waar architectuur en kunst hand in hand gaan. Je kan je er uitleven op culinair en cultuurvlak.

Jerez De La Frontera

Alleen de stadsnaam, Jerez,onthuld reeds dat dit de hoofdstad van de Sherry is. Een bezoek aan de eeuwenoude brouwerij van Gonzalez-Byass is dan ook een absolute aanrader.

De trekpleister van deze prachtige stad in Cordoba blijft de Mezquita. Deze op 2u 15 afstand liggende stad heeft een enorm rijke geschiedenis. De Mezquita werd van moskee omgebouwd naar een kathedraal met klokkentoren.

Los pueblos blancos (de witte dorpen): Het zuiden van Spanje heeft een aantal bekende witte dorpen. Eén van de bekendste is Ronda. Vanop de ‘Puente’ heb je een prachtig uitzicht op een 90 meter diepe ravijn.

 

Verder zijn er nog OjenMijasArcos de la fronteraBenaocaz en Zahara bieden nog een kijk op de Moorse sfeer in Spanje.

Malaga: De stad van Pablo Picasso. Een kijk in het geboortehuis en de geboortestad van een groot kunstenaar. De Arabische invloeden in het fort van Alcazaba en de kathedraal zijn enkele van de vele bezienswaardigheden in deze stad.

Cadiz: Deze havenstad biedt een uitzicht op de Atlantische oceaan. Genieten van heerlijke authentieke restaurantjes en lange strandwandelingen.

Granada The Alhambra: De Alhambra. Een Middeleeuws paleis op een heuvelachtige plateau met een fantastisch uitzicht.

Als u vragen hebt, neem contact met ons op per telefoon of e-mail en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Wij verheugen ons om te horen van u.

 

Email: info@eleganthomesmarbella.be

Tel : +34 646 140 816 

 

CONTACTEER ONS